Zaffre laat regelmatig van zich horen! Je kunt ons tegenkomen tijdens allerlei evenementen. Ook geven wij van tijd tot tijd eigen concerten. En verder kun je ons natuurlijk boeken om je eigen evenement muzikaal op te fleuren!

 

2022

 Zaterdag 17 september a.s. kunt u naar ons komen luisteren in de Grote of Barbarakerk in Culemborg tijdens de UITMARKT.

 

 Zaterdag 26 juni gingen we BUITEN GEWOON ZINGEN op Werk aan het Spoel.

 

2021

Zaterdag 20 november zongen we voor het eerst sinds lange tijd weer tijdens het Kroon Concert Ineke Geleijns & Friends in de Oud-Katholieke kerk van 20.00 - 22.00 uur.

 

2020 

Geannuleerd:

Zaterdagavond 18 april: Zaffre serveert! een dinerconcert in het pompgebouw in Culemborg. Aanvang 19.00 uur. Kaartverkoop zie voorpagina.

Zondagmiddag 19 april: Zaffre serveert! een lunchconcert in het pompgebouw in Culemborg. Aanvang 13.00 uur. Kaartverkoop zie voorpagina.

 

Op 14 februari 2020 zongen wij een 'amuse' bij de Valentijns-aanschuifmaaltijd in Vollin, Culemborg.

 

2019 

Zondag 22 september deden wij mee met Muzikale Monumenten in Buren.

Zaterdag 21 september zongen wij prachtige Nederlandstalige nummers op het 'Festival van het Nederlandse lied' in Cloud Nine, Tivoli/Vredenburg in Utrecht. 

Zondag 8 september hebben we gezongen tijdens de Stadsmaaltijd in de Grote of Barbarakerk in Culemborg.

Zondag 13 januari kon u genieten van een prachtig concert 'Tales of Winter' in Den Ilp, waar Zaffre samen met Fanfare De Eendracht mooie wintermuziek ten gehore bracht.

 

2018

Zondag 9 december was er een prachtig winterconcert in samenwerking met het Culemborgs Mannenkoor 'Strakke pakken Hoge hakken' in de Gelderlandfabriek in Culemborg! 

 Zondag 14 oktober ging Zaffre op de klassieke tour bij de Schubertiade in de Caeciliakapel in Tiel. 

Zaterdag 7 april zong Zaffre in de voormalige Synagoge in Culemborg Stoer, Stevig en Strelend, met gastzangeres Tineke Blok.

 

2017

Op zaterdag 14 oktober was het griezelen geblazen op het Kinderboekenbal in het Weeshuis in Culemborg...... Thema: Gruwelijk eng.......

Zaterdag 23 september kon u ons horen op het Festival van het Nederlandse lied in Tivoli/Vredenburg in Utrecht. 

Op zaterdag 10 juni zongen wij tijdens het Barbarafestival in de Grote of Barbarakerk in Culemborg.

 

2016

Zaterdag 17 december zongen wij met de Vlaamse muziekgroep 'Hermitage' in theater 'De Fransche School' in Culemborg bij hun jubileumconcert '1,2 ....4 of de zoektocht naar de derde man'.

Zaterdag 26 november hebben we heerlijk gezongen op de Country & Christmas Fair op Kasteel de Haar te Haarzuilens. 

Zaterdag 5 november kon u ons horen tijdens Memento Culemborg op begraafplaats Plantagehof in Culemborg.

Zaterdag  2 juli zongen wij tijdens het Barbarafestival in de Grote of Barbarakerk in Culemborg.

Zondag 19 juni waren wij, samen met kindercircus Blik, te vinden op de Fortenfair bij Werk aan het Spoel in Culemborg.

Op zaterdag 28 mei organiseerden wij een Middeleeuws festival op de Varkensmarkt in Culemborg: 'Minstrelen en Vaganten in de Vrijstad'. Het was een succes!

Zondag 10 april 2016 zong Zaffre tijdens de eucharistieviering in de Oud-Katholieke Kerk in Culemborg.

 

2015

Op zaterdag 28 maart 2015 zong Zaffrre tijdens een gezellige Verwendag-voor-Moeders, afdeling Houten, in 't Heerenlogement in Beusichem. 

Op zondag 27 september 2015 waren we te horen op het festival 'Den Bosch Goes A Capella'. 

 

2014

In het weekend van 1 en 2 februari 2014 gaf Zaffre een groot concert "Tranen met tuiten" i.s.m. het zigeunerorkest Ogto Gadje in Theater de Fransche School in Culemborg. Een muzikale voorstelling met een lach en een traan, zang en zigeunermuziek. Een groot succes! Op zaterdag 8 februari 2014 werd dit concert nog eens dunnetjes overgedaan tijdens een diner-concertante in de Koninklijke Hollandsche Lloyd in Amsterdam.

In juni 2014 zongen wij bij het Korenfestival "Buitengewoon Zingen" op Werk-aan-het-spoel in Culemborg en op 13 september tijdens Open Monumentendag.

In november 2014 hadden we een fantastische reprise van ons concert "Tranen met Tuiten" in de Koninklijke Hollandsche Lloyd in Amsterdam en in de Oude Kerk in Spaarndam.

 

In 2013 traden wij op bij het BALK festival West in CREA in Amsterdam en tijdens Muzikale Monumenten in Culemborg.

In 2012 waren we al te zien en te horen tijdens het Spoelspektakel in juni, op Open Monumentendag in september en tijdens het PROMconcert van KSM Concordia in november.